Blog

Izrada Web Sajtova – SEO, Web Dizajn & Optimizacija stranica

Digitalna Marketing Agencija Banja Luka – Krava.ba Izrada web sajtova je naša specijalnost kao i brzo i kvalitetno pružanje svih vrsta web usluga. Koncept izrade modernog web sajta kao i pristupačna cijena izrade  čine nas prepoznatljivim na internetu. Web sajt je najbolji marketinški alat na webu koji Vam možemo ponuditi.

Digitalna Marketing Agencija Banja Luka – Krava.ba

Izrada web sajtova je naša specijalnost kao i brzo i kvalitetno pružanje svih vrsta web usluga. Koncept izrade modernog web sajta kao i pristupačna cijena izrade  čine nas prepoznatljivim na internetu.

Web sajt je najbolji marketinški alat na webu koji Vam možemo ponuditi. Dostupan je 24h dnevno a troškovi održavanja prezentacije su minimalni. Ono na čemu treba raditi je kvalitet sadržaja vašeg sajta, optimizacija za pretraživače i uključivanje društvenih mreža u online prisustvo. Na taj način će Vaša web stranica biti dobro rangirana na Google i ostalim pretraživačima. To automatski znači i veći broj posjetilaca.

Šta je prvi korak izrade projekta web sajta?

Kada su svi parametri jasno definisani, nema mjesta nedoumicama i nesporazumima.

Svaki projekat započinjemo definisanjem zahtjeva klijenta kroz projektnu dokumentaciju. Projektna dokumentacija je dokument koji poseduje sve smjernice počev od dizajna preko funkcionalnosti pa sve do vidljivosti sajta i interakcija na društvenim mrežama.

Povrat sredstava i zarada od internet prezentacije

Ono što klijente često interesuje je cijena izrade sajta.  Ako se prvenstveno rukovodite cijenom a ne kvalitetom, zapitajte se da li na internetu želite da izgledate jeftino. Prije nego što odlučite da je vrijeme za izradu, razmislite o svom budžetu, idejama i ciljevima kao i o tome kako se formira cijena izrade sajta ili neke druge servisne usluge. Ne podržavamo instant riješenja koja ne donose profit kao ni izradu neprofesionalnih prezentacija tek da bi klijent rekao da ima svoje web mjesto na internetu. Projekat iza kog stanemo i mi i vi treba da bude oličenje vaše firme i vas samih. A za svaki ozbiljan projekat koji će ostvariti povrat sredstava ( ROI ) potrebno je truda i vremena do krajnje realizacije i postizanja zacrtanih ciljeva.

Ipak, ako ste baš ograničeni niskim budžetom, možete imati svoj veb sajt koji kasnije možete nadograđivati u pogledu dizajna i funkcionalnosti.

Zajedno sa našim partnerima iz Srbije, kompanijom Akterdesign.rs trudimo se da na području balkana ponudimo najkvalitetnije usluge digitalnog marketinga.

Za više informacija pozovite nas na 066/084 – 480 ili posjetite našu web stranicu www.krava.ba kao i Instagram stranicu KRAVA.ba